Демонстрационен проект за подготовка за повторна употреба и рециклиране на употребявани матраци

Модератор на кръглата маса

Модератор на кръглата маса

Модератор на кръглата маса на събитието „Подготовката за повторна употреба и рециклирането на матраци като част от кръговата икономика и в социална полза“ ще бъде Пейя Стойнова – собственик и управител на ВИТ – Борсата за матраци, Младост – по образование инженер, по душа – търговец.

Пейя Стойнова е първият и най-голям франчайз партньор на Борса за матраци ВИТ. Стартира дейността си през 2011 година, привлечена от четирите основни стълба на успеха, заложени в уникалния за България франчайз модел – експертност, обслужване, постоянни обучения и увеличаване стойността на бизнеса.

Превърнала е в лична кауза комфорта на сън на хората и целта й е не просто да продаде нов матрак, а той да бъде удобен, да бъде уютното място, където човек прекарва една трета от живота си.

Вече повече от десет години Пейя и екипът й са полезни с експертната си оценка както на клиентите, които се нуждаят от качествен матрак за дома, така и на своите бизнес клиенти – собственици на хотели и вили за почивка, пътнически кораби, социални и медицински заведения, интериорни дизайнери и други.

„Подготовката за повторна употреба и рециклирането на матраци като част от кръговата икономика и в социална полза“