Демонстрационен проект за подготовка за повторна употреба и рециклиране на употребявани матраци

Участници на кръглата маса

Участници на кръглата маса

Представяме Ви първия участник на кръглата маса на събитието „Подготовката за повторна употреба и рециклирането на матраци като част от кръговата икономика и в социална полза“ – Владимир Димитров.

Владимир Димитров е експерт по управление на отпадъците, кръгова икономика, индустриална симбиоза. Бил е директор „Контейнерни, въздушни и морски превози“ на „Дискордия“ ООД, дипломат и аташе по туризъм при посолството на България в Москва, прокурист на „България Холидейз“ АД.

Той е учредител и член е на ЕНС (European Health Council), член на NGS (Russia) – National Geographic Society и почетен член на ANTOR (Russia) – Аssociation of National Tourism Offices Representations. Бил е член на International Environment Council (IEC) при BIR (Bureau of International Recycling), Брюксел. Притежава редица сертификати, придобити по линия на програма PHARE, Световната организация по туризъм (UNWTO) и Moody International.

Бил е изпълнителен директор на Българската асоциация по рециклиране (БАР) и изпълнителен директор на Асоциация на рециклиращата индустрия (АРИ). Участвал е в работата и е член на консултативни и обществени съвети при МОСВ (РГ20), МИ, МВР, неправителствени и браншови български и международни организации. Има публикации в печатни и електронни медии у нас и в чужбина, касаещи регулаторната рамка, развитието и проблемите на бизнеса от рециклиращата индустрия и работи в сферата на околната среда от 2009 г.

Ако искате да се запознаете с него и да разберете какво има да разкаже по темата, моля да се регистрирате за събитието тук: https://forms.gle/dUua9cen1xxQURb46

„Подготовката за повторна употреба и рециклирането на матраци като част от кръговата икономика и в социална полза“